autohuolto espoo

Webasto ja Eberspächer lämmittimet asennettuna Espoossa

Webasto ja Eberspächer vesi- ja ilmalämmittimet edustavat kestävää huipputekniikkaa, joka soveltuu erinomaisesti Pohjolan olosuhteisiin. Kätevät käyttölaitteet, kuten kauko-ohjaimet, tekevät niin auto-, kuorma-auto-, työkone- kuin venelämmittimen käytöstä vaivatonta ja arjesta entistä sujuvampaa.

VARAA AIKA NYT!
Image

Webasto

Webasto-lämmittimet lämmittävät autosi, työkoneesi tai veneesi turvallisesti ja tehokkaasti.

Image

Eberspächer

Eberspächer-lämmittimet auttavat säästämään tehokkaasti sekä moottoria että polttoainetta.

Webaston asennus ammattitaidolla

Meiltä Webaston asennus niin työkoneisiin kuin veneisiinkin Espoossa

Webaston asennus

Webaston asennus on varma valinta niin työkoneen, kuorma-auton kuin veneenkin lämmittämiseen. Webasto-lämmittimen avulla lämmität esimerkiksi työkoneen ohjaamojen sisätilat ja moottorin sekä sulatat tuulilasin jäästä.

Kaikista Webaston lämmitinmalleista löytyy portaaton automaattinen tehonsäätö, joka auttaa pitämään sisälämpötilan tasaisena myös veneessä. Hankkimalla Webasto-lämmittimeen kauko-ohjaimen voit aktivoida lämmittimen kaukosäätimen kantaman päästä.

Asennuta lämmittimet kätevästi AD-Autolider Espoossa!

Webasto sopii erilaisiin käyttökohteisiin

Tarjoamme laajan valikoiman Webasto-lämmittimiä ja -käyttöjä erityyppisille ja -kokoisille työkoneille. Toimitamme, asennamme ja huollamme sekä vedenlämmittimiä että ilmalämmittimiä - ammattilaisemme auttavat sinua valitsemaan autollesi sopivimman tyypin ja mallin. Voit myös saada ohjaimet meiltä.

Kätevällä laskurillamme voit selvitäää, kuinka paljon lämmitin maksaa asennettuna autoosi.

Image
Eberspächer asennus työkoneisiin AD-Autolider

Kätevällä laskurillamme voit selvitäää, kuinka paljon lämmitin maksaa asennettuna autoosi.

Image

Eberspächer asennus ja tuotteet

Meiltä Eberspächer asennus aina laadukkaasti. Meiltä löydät niin ilma- ja vesilämmittimet kuin käyttölaitteet AD-Autolider toimipisteestämme. Eberspächer-lämmittimet soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi erilaisten ja erikokoisten työkoneiden sekä veneiden lämmittämiseen. Moderni tekniikka ja helppo säädettävyys tarkoittavat kustannustehokkuutta ja vaivattomuutta vaativissakin olosuhteissa. Kauko-ohjauksen ansiosta lämmittimen etäohjaus ja ajastus sujuvat napinpainalluksella joko kaukosäätimen tai älypuhelinsovelluksen kautta.

Eberspächer asennus tarpeesi mukaan

Eberspächerin lämmittimet edustavat saksalaista pitkän linjan laatutyötä, mikä näkyy laitteiden pitkässä käyttöiässä ja toimintavarmuudessa. Pidämme valikoimassamme aina suuren määrän Eberspächer-tuotteita, vesi- ja ilmalämmittimistä käyttölaitteisiin. Kokeneet asentajamme auttavat valitsemaan sopivimman mallin sekä työkoneeseen

0
Lämmitys

Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä.

Tiilenvalajantie 6
02330 Espoo

AUKIOLOAJAT

Ma-Pe 8.00 – 17.00
La-Su Suljettu