VETOKOUKUN ASENNUS

Vetokoukku on auton hyödyllisin lisävaruste, joka on nopea ja kätevä asentaa. Asennamme vetokoukkuja sekä henkilö- että pakettiautoihin. Veto- eli peräkoukku voi olla kiinteästi asennettava, irrotettava tai kääntyvä. Peruutustutkalla varustettuihin autoihin on asennettava joko irrotettava tai kääntyvä peräkoukku.

Soita

Vetokoukun asennus hinta

Kiinteä vetokoukku sopii ammattikäyttöön · irrotettava vetokoukku tyyliä arvostaville, irrotettavan vetokoukun ansiosta auton ulkonäkö ei juuri muutu.

Kääntyvä / sisäänvedettävä vetokoukku helppokäyttöisyyttä haluaville.

Kääntyvä vetokoukku on todella helppo. Voit piilottaa koukun puskurin taakse näkymättömiin. Vetokoukku ja sähkösarja asennettuna tarjoushintaan! Alk.

Kiinteä Vetokoukku+asennsus Alk. 580e , Iroitettava vetokoukku + asennus alk. 660e

Kumpi valita, irrotettava vai kiinteä vetokoukku?

Vetokoukkuja on kiinteää ja irrotettavaa mallia. Jos tarvitset vetokoukkua hyvin usein, esimerkiksi lähes päivittäin, on kiinteä vetokoukku käytössä helpoin. Tällöin vetokoukku on aina paikallaan käyttövalmiina. Kiinteä vetokoukku voi kuitenkin automallista riippuen peittää rekisterikilven, jolloin rekisterikilpeä on siirrettävä tai valittava irrotettava vetokoukku.

Irrotettava vetokoukku on järkevin valinta, jos et tarvitse vetokoukkua usein. Irrotettavan vetokoukun saat helposti pois, kun et sitä tarvitse, eikä se ole näin esteenä esimerkiksi tavaroita tavaratilaan lastatessasi. Peruutustutkan signaali voi myös joissain autoissa tulkita vetokoukun esteeksi peruutettaessa. Tästä johtuen irrotettava vetokoukku on suositeltavin vaihtoehto, jos autossa on peruutustutka.

Irrotettavia vetokoukkuja on kahdenlaisia. Altapäin kiinnitettävä (vertikaali) vetokoukku on huomaamattomin valinta, eikä siitä yleensä jää näkyviä osia auton perään, kun koukku on irrotettu. Myös mahdollinen puskurin leikkaus on useimmiten ”näkymätön”. Vertikaalisen vetokoukun saa myös lukittua.

Takaapäin kiinnitettävä (horisontaali) vetokoukku on helppo irrottaa ja kiinnittää. Tässä vetokoukkumallissa koukun kiinnitysosa ja sähköpistoke jäävät näkyviin, kun vetokoukku on irrotettu. Vetokoukun kiinnitysosan päälle voidaan laittaa peitelevy, kun vetokoukku ei ole kiinnitettynä.

Jos tarvitset apua vetokoukkutyypin valinnassa

voit aina soittaa meille
09 23121 777

Vertikaalisessa vetokoukussa vetokuula asennetaan alhaaltapäin. Vertikaalinen vetokoukku on irrotettuna huomaamattomin vaihtoehto.

Horisontaalisessa vetokoukussa vetokuula asennetaan suoraan takaapäin. Horisontaalisessa vetokoukussa kiinnitysosa ja sähköpistoke ovat näkyvissä, kun koukku on irrotettuna.

Kiinteässä vetokoukussa vetokoukku on aina paikallaan, eikä sitä voida irrottaa ilman työkaluja.

Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä.

Tiilenvalajantie 6
02330 Espoo

AUKIOLOAJAT

Ma-Pe 8.00 – 17.00
La-Su Suljettu