NIMI *
PUHELIN *
REKISTERINUMERO *
TOIVOTTU HUOLTOPÄIVÄ
SÄHKÖPOSTI *
KILOMETRIMÄÄRÄ *
Valitse palvelu
VAIHTEISTO*
manuaali
automaatti
SIJAISAUTO 30€/PV KYLLÄ/EI*
kyllä
ei
VIESTI HUOLOLLE

RENGÄSTYÖT

Autohuolto

Teemme kaikki rengastyöt ammattitaitoisesti ja ripeästi.

Voit jättää renkaasi säilytykseen rengashotelliin ja tehdä renkaanvaihdosta näin entistä mukavampaa. Säilytyksen lisäksi rengashotellin palveluun sisältyy renkaiden vaihto ja kuntotarkastus – kerromme sinulle kun uusien renkaiden hankkiminen on ajankohtaista. Varmistamme myös rengaspaineiden säätämisen ohjearvon mukaiseksi. Lisämaksusta voit tilata renkaanvaihdon yhteyteen myös tasapainotuksen. - Renkaiden allevaihto ja kausisäilytys 90 €

Vaihda renkaat Autoliderilla

Hoida renkaiden vaihto helposti Autoliderilla. Kiristämme pultit oikeaan momenttiin ja tarkastamme rengaspaineet. Halutessasi voit myös jättää renkaasi meille säilytykseen.

Renkaiden vaihdon hinta

Henkilöauto 35 €

SUV tai pakettiauto 45 €

Muista myös jälkikiristys

Suosittelemme että käyt kiristyttämässä renkaiden pultit 100-200 km ajon jälkeen. Jälkikiristys sisältyy renkaiden vaihdon hintaan. Jälkikiristys on erityisen tärkeää alumiinivanteissa.

Varaa renkaiden vaihto

NIMI *
REKISTERINUMERO *
PUHELIN *
TOIVOTTU HUOLTOPÄIVÄ
SÄHKÖPOSTI *
KILOMETRIMÄÄRÄ *
VAIHTEISTO*
manuaali
automaatti
SIJAISAUTO 30€/PV KYLLÄ/EI*
kyllä
ei
VIESTI HUOLOLLE

TPMS-rengaspainevalvonta

Uusissa autoissa on jo vuosia ollut käytössä rengaspainevalvonta, yleensä niinsanottuna epäsuorana järjestelmänä jolloin auton renkaanvaihdon yhteydessä ei ole ollut tarpeita erityistoimenpiteisiin.

 

Vuonna 2014 uusissa autoissa pakolliseksi tulleet tarkemmat järjestelmät vaativat yleensä renkaaseen asennettava painetunnistin venttiili (ns. suora järjestelmä). Tämä voi aiheuttaa lisätöitä ja kustannuksia renkaanvaihdon yhteydessä.

 

Koulutettu ja ammattitaitoinen henkilökuntamme kertoo mielellään lisää. Alapuolella olevasta hinnastostamme näette yleisimmät veloituksemme.

Hinnasto

Järjestelmän nollaus (epäsuora): 10 € / srj

Suora (painetunnistin venttiili): 30 € / srj

Uudet venttiilit (Cub, Alcar, Schrader, Sens-it): 59 € / kpl


Alkuperäinen OE: merkkikohtainen hinta

 

Venttiileiden ohjelmointi: 64 € / srj
Ventiileiden huolto: 10 € / kpl
(pientarvike, ei sis. ohjelmointia)

Tarvitsetko uudet renkaat?

Jos renkaasi ovat kuluneet, ne kannattaa uusia ajoissa. Suosittelemme kesärenkaissa vähintään 4 mm ja talvirenkaissa 5 mm urasyvyyttä.

Palvelumme sisältävät muun muassa määräaikaishuollot, ilmastointihuollot sekä erilaiset rengastyöt, ja lisäksi teemme myös muita autojen huolto- ja korjaustöitä.

90€

RENKAIDEN VAIHTO JA KAUSISÄILYTYS YHTEENSÄ

Hinta sisältää pesun, vakuutuksen ja kuntotarkastuksen.

Tarjoamme useita palveluita todella kilpailukykyisin hinnoin.

Soita meille

ja tutustu tarjoukseen

Meiltä onnistuu myös sähköisten huoltokirjojen täyttäminen VW konsernin, Range Rover, Jaguar, Ford, BMW, Hyundai, MB ja Mazda merkkisiin autoihin.

AD-AUTOLIDER

Autokorjaamolla asiointi on helppoa ja huoletonta.

Palvelu on joustavaa ja asiakasta kunnioittavaa. Asiakas saa laadukkaan huollon ja korjauksen autoonsa merkistä riippumatta. Korjaamo huoltaa auton aina autonvalmistajien antamien huolto-ohjeiden mukaan. Tämä takaa sen, että autossa säilyy autonvalmistajan myöntämä takuu.

Auta meitä parantamaan palvelua!

Turkka Ariyo-Toivola

Auto huollettiin sovittuun hintaan ja lisätyöstä ei veloitettu, koska eivät olleet saaneet minua puhelimitse kiinni! Olisin maksanut kyllä kyseisen ty...

Teemu

Tämä oli tänään toinen kerta kun vein Pösön kyseiseen paikkaan. 1. Hinta oli matalimpi mitä oltiin sovittu 2. Auto oli pesty mattoja myöten kaupanteki...

Marja-Liisa Vainio

Yhdellä puhelinsoitolla järjestyi heti ilmastoinnin kylmentäminen. Kiitos pojat hyvästä palvelusta! Kori kädessä metsään jälleen. Ja Leonbergit mukana...

https://www.high-endrolex.com/38

https://www.high-endrolex.com/38