NIMI *
PUHELIN *
REKISTERINUMERO *
TOIVOTTU HUOLTOPÄIVÄ
SÄHKÖPOSTI *
KILOMETRIMÄÄRÄ *
Valitse palvelu
VAIHTEISTO*
manuaali
automaatti
SIJAISAUTO 30€/PV KYLLÄ/EI*
kyllä
ei
VIESTI HUOLOLLE

Nelipyöräsuuntaus

Autohuolto

Pyöränkulmien säädöt uusimmalla 3D -tekniikalla

Virheelliset ohjauskulmat voivat pilata muuten hyvän auton suuntavakauden ja ohjausvasteen. Auton ajettavuus on huono, auto vetelee suoraan ajettaessa. Renkaat kuluvat nopeasti ja epätasaisesti, joka usein onkin ensimmäinen oire vääristä ohjauskulmista.

äärissä säädöissä olevat ohjauskulmat huonontavat myös auton renkaiden vierintävastusta, koska pyörät eivät ole suoraan kulkusuunnan mukaisesti. Tämä tietenkin näkyy kasvaneena polttoaineen kulutuksena.

 

Ohjauskulmien muutos voi olla seurausta auton pyöräntuennan tai jousituksen kulumisesta, kovasta iskusta kuopasta tai töyssystä tiessä tai autoon tehdystä korjauksesta, johon liittyy alustan tai jousituksen osien käsittelyä.

 

Kovan kysynnän ja lähes pakollisen tarpeen vuoksi hankimme nykyaikaisen Butler speedliner 3D pyöränsuuntauslaitteen sekä Nordlift Uc-sarjan ajosiltanostimen. Näillä laitteilla säätö onnistuu tarkasti ja nopeasti.

 

Säätöjä teemme pääasiassa VAG-ajoneuvoihin ja varsinkin ajoneuvoihin joihin tehdään alustakorjauksia sekä muutoksia.

Varaa Nelipyöräsuuntaus

NIMI *
REKISTERINUMERO *
PUHELIN *
TOIVOTTU HUOLTOPÄIVÄ
SÄHKÖPOSTI *
KILOMETRIMÄÄRÄ *
VAIHTEISTO*
manuaali
automaatti
SIJAISAUTO 30€/PV KYLLÄ/EI*
kyllä
ei
VIESTI HUOLOLLE

Edullisimmat renkaat löydät meiltä Tarvitsetko apua renkaiden valinnassa? Ota meihin yhteyttä!

Renkaiden vaihto ja kausisäilytys yhteensä 90 €. Hinta sisältää pesun, vakuutuksen ja kuntotarkastuksen.

ILMASTOINTIHUOLLOT JA KORJAUKSET

Teemme ilmastointihuollot ja -korjaukset autoonne, jolla varmistetaan, että ilmastointi toimii moitteettomasti myös lämpimillä keleillä.

AD-AUTOLIDER

Autokorjaamolla asiointi on helppoa ja huoletonta.

Palvelu on joustavaa ja asiakasta kunnioittavaa. Asiakas saa laadukkaan huollon ja korjauksen autoonsa merkistä riippumatta. Korjaamo huoltaa auton aina autonvalmistajien antamien huolto-ohjeiden mukaan. Tämä takaa sen, että autossa säilyy autonvalmistajan myöntämä takuu.

Auta meitä parantamaan palvelua!

Turkka Ariyo-Toivola

Auto huollettiin sovittuun hintaan ja lisätyöstä ei veloitettu, koska eivät olleet saaneet minua puhelimitse kiinni! Olisin maksanut kyllä kyseisen ty...

Teemu

Tämä oli tänään toinen kerta kun vein Pösön kyseiseen paikkaan. 1. Hinta oli matalimpi mitä oltiin sovittu 2. Auto oli pesty mattoja myöten kaupanteki...

Marja-Liisa Vainio

Yhdellä puhelinsoitolla järjestyi heti ilmastoinnin kylmentäminen. Kiitos pojat hyvästä palvelusta! Kori kädessä metsään jälleen. Ja Leonbergit mukana...

https://www.high-endrolex.com/38

https://www.high-endrolex.com/38