MOOTTORIN KORJAUS

Auton moottoriremonttiin vaaditaan taitavia asentajia, nykyaikaisia laitteita ja työkaluja.  Kaiken tämän saat AD-AUTOLIDER autokorjaamosta.

Ajanvaraus

Teemme kaikenlaisia moottorikorjaustöitä sekä bensiini- että dieselmoottoreihin. Auton omistajan on tärkeää aika ajoin kuunnella konepellin alta tulevia ääniä. Kun moottorista alkaa kuulostaa epämääräistä vikinää tai ritinää, on suositeltavaa tulla autokorjaamoon, koska nämä äänet viittaavat moottorin osien kulumiseen. Korjauksen myöhästyminen voi usein johtaa moottorin täydelliseen pysähtymiseen. Erityistä huomiota tulisi kiinnittää jakohihnan ja sytytystulppien säännölliseen vaihtoon. Vanhentuneet sytytystulpat voivat aiheuttaa auton moottorin epätasaisen toiminnan, joka ilmenee esimerkiksi nykäisyinä tyhjäkäynnissä. Myös polttoaineen kulutus lisääntyy.

RATKAISUT MOOTTORIONGELMIIN – LUOTETTAVASTI JA JOUSTAVASTI

Oli tarpeesi sitten yksittäisen moottorin osan kunnostus tai koko moottorin, me tarjoamme sopivan laajuisen ratkaisun ongelmaasi.

Milloin on käännyttävä korjaamon puoleen?

Seuraavat ongelmat kielivät moottorin vikatiloista.

  • Polttoaineen tai moottoriöljyn ylikulutus ;
  • alentunut teho;
  • Ylimääräiset äänet;
  • Jäämät sytytystulpissa;
  • Pakoputken ongelmat (pakokaasut auton sisälllä, putken ”laukeaminen”).

Kaikkia moottorin ongelmia ei välttämättä huomaa itse. Korjaamossamme moottori tutkitaan perinpohjaisesti.

Ensimmäinen vaihe. Visuaalinen ja akustinen tarkistus. Tarkistetaan ylimääräisten äänien ja nesteiden valumisen varalta.

Toinen vaihe. Perusmittaukset. Mitataan puristustahti sekä öljynpaineet ja kulutus.

Yksi uusimmista trendeistä on tarkistaa moottori tarkoitusta varten valmistetulla kameralla. Näin moottorin kunto voidaan tarkistaa ilman purkamista.

Tarkistuksen perusteella voidaan antaa ”diagnoosi” autollenne ja hoitaa se asianmukaisesti.

Mitä moottorin tarkistus pitää sisällään?

Korjaamomme tarjoaa tarkan analyysin moottoristanne. Autonne moottori on kokeneiden työntekijöidemme luotettavissa käsissä!

Ajanvaraus!

Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä.

Tiilenvalajantie 6
02330 Espoo

AUKIOLOAJAT

Ma-Pe 8.00 – 17.00
La-Su Suljettu