KATSASTUSPALVELU

Katsastuspalvelu luotiin helpottamaan sinun arkeasi. Auton katsastaminen tulee usein vastaan yllättäen. Sopivaa aikaa katsastukselle voi olla vaikea löytää ja päivästä joutuu varaamaan aikaa katsastukseen. Kesken työpäivän voi olla haastavaa lähteä katsastamaan autoa esimerkiksi lounastauolla, kun syödäkin pitäisi ehtiä. Haluamme helpottaa sinun arkeasi ja  katsastuspalvelun avulla säästät aikaa ja vaivaa autosi kanssa.

Varaa aika

Katsastuspalvelu on helppo tapa katsastuttaa autosi. Voit tuoda autosi meille jo edellisenä iltana tai heti aamulla. Päivän liikkumista varten voit valita pakettiisi sijaisauton, jolla pääset töihin ja muihin päiväsi menoihin. Pienistä vioista, jotka saattaisivat hylätä autosi katsastuksessa, ei tarvitse olla huolissaan. Huolehdimme autosi katsastuskuntoon ja hoidamme katsastuksen, jos korjattavaa löytyy olemme sinuun yhteydessä ennen korjaamista ja ilmoitamme kustannukset sekä mahdolliset aikataulumuutokset. Pyrimme aina tekemään työn loppuun saman päivän aikana.

Katsastuspalvelussamme tarkastamme autosi katsastuksessa käytettävin välinein. Testaamme jarrut ja pakokaasupäästöt bensiini- ja dieselmoottoreista pakokaasupäästöjen mittauslaitteella. OBD-Mittaus uudempiin autoihin järjestelmätesterillä. Tarkastuksessa ilmenneistä mahdollisista korjaustarpeista otamme yhteyttä ja sovimme tarvittavista korjauksista sekä kustannusarviosta. Teemme tarvittavat säädöt ja korjaukset jonka jälkeen käytämme autosi katsastuksessa. Emme veloita erillistä maksua katsastuksessa käyttämisestä, ainoastaan katsastuskonttorin katsastusmaksun. Katsastuspalvelumme on vaivaton tapa huolehtia autostasi ja sen kunnosta. Teemme yhteistyöt Helppo Katsastuksen kansa.

Enää sinun ei tarvitse nähdä vaivaa katsastuksesi kanssa. Anna meidän huolehtia pienistä vioista ja itse katsastuksesta sinun jatkaessasi arkeasi normaalisti. Katsastuspalvelu helpottaa arkeasi.

Toimi siis näin:

01
Varaa aika lähimmästä AD-Autolider Autoliikkeen huollosta.
02
Tuo autosi meille edellisenä päivänä niin saat edullisen sijaisauton käyttöösi.
03
Katsastuksen jälkeen ilmoitamme, kun auto valmis noudettavaksi.
04
Nouda auto työpäivän jälkeen huollon aukioloaikojen puitteissa.

Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä.

Tiilenvalajantie 6
02330 Espoo

AUKIOLOAJAT

Ma-Pe 8.00 – 17.00
La-Su Suljettu