NIMI *
REKISTERINUMERO *
PUHELIN *
TOIVOTTU HUOLTOPÄIVÄ
SÄHKÖPOSTI *
Valitse palvelu
VAIHTEISTO*
manuaali
automaatti
VIESTI HUOLOLLE

HITSAUSTYÖT

Autohuolto

Työt suoritetaan ammattimaisesti, ammattitaidolla, ammattityökaluilla ja –laitteilla.

Suoritamme kaikki pienet ja keskisuuret autojen hitsaustyöt (pääsääntöisesti ns. ruostehitsaukset ja ruostekorjaukset). Tietenkin suoritamme myös kaikki muunlaisetkin hitsaukset mihin vain.

autojen hitsaustyöt

Olemme erikoistuneet auton hitsauksiin kaikkiin automerkkeihin. Kauttamme saatavilla olevat hitsaustyöt kattavat monipuolisesti autoihin liittyvät palvelut.
Jäikö katsastus ruosteiden päähän hyväksynnästä? Meiltä myös hitsauspalvelut ammattitaidolla ja usean vuoden kokemuksella. Kaikki hitsaustöiden hinnat ilmotetaan asiakkaalle etukäteen.

Ruostekorjausten lisäksi kiillotamme kuluneet ja sumentuneet ajovaloumpiot. Kiillotus säästää satoja euroja verrattuna uusien valojen vaihtamiseen sekä lisää valotehoa merkittävästi.

Tilaa hitsaustyöt autoon

NIMI *
REKISTERINUMERO *
PUHELIN *
TOIVOTTU HUOLTOPÄIVÄ
SÄHKÖPOSTI *
VAIHTEISTO
manuaali
automaatti
VIESTI HUOLOLLE

AD-Autolider sijaisautopalvelu on käytössäsi myös silloin, kun oma autosi on huollossa tai korjauksessa teknisen vian johdosta.

AD-AUTOLIDER

Autokorjaamolla asiointi on helppoa ja huoletonta.

Palvelu on joustavaa ja asiakasta kunnioittavaa. Asiakas saa laadukkaan huollon ja korjauksen autoonsa merkistä riippumatta. Korjaamo huoltaa auton aina autonvalmistajien antamien huolto-ohjeiden mukaan. Tämä takaa sen, että autossa säilyy autonvalmistajan myöntämä takuu.

Auta meitä parantamaan palvelua!