AUTON KAUSIHUOLTO

AD-Autolider tekee autoihin huoltoja asiantuntevasti ja ammattitaitoisesti

09-23121-777

AUTON KAUSIHUOLTO

Vuosihuolto on käytetylle autolle vuosittain tehtävä perushuolto ja tarkastus, jolla saat autosi pidettyä varmemmin toimintakunnossa. Auton vuosihuolto tehdään yleensä keväisin, ja talven jäljeltä kannattaakin vaihtaa esimerkiksi uudet öljyt ja suodattimet. Mikäli autoosi kertyy paljon kilometrejä vuoden aikana, on suositeltavaa toistaa ainakin osa vuosihuollon toimenpiteistä myös ennen talvea. Kaikkia huoltotoimenpiteitä ei voi tehdä itse. Autoliderin osaava henkilökunta tarttuu ammattitaidolla kaikkiin autosi huoltotoimenpiteisiin. Palveluihimme kuuluu myös auton käsin pesu, jotta autosi on siisti ja valmis ottamaan vastaan vaativat kelit. Alustan korjaus 24kk takulla.

Vuosihuolto tai kausihuolto

Jos määräaikaishuollon kilometrimäärä ei täyty vuodessa, auto on syytä käyttää vuosihuollossa vähintään kerran vuodessa. Vuosihuollolla tarkoitetaan vuosittain tehtävää määräaikaishuoltoa pienempää huoltotoimenpidettä. Esimerkiksi jos ajoneuvolla ajetaan vain 8 000 kilometriä vuodessa, tulisi se käyttää kerran vuodessa vuosihuollossa. Vuosihuollossa voidaan esimerkiksi vaihtaa moottoriöljy ja öljynsuodatin. Yleensä vuosihuolto tehdään ennen talvea ja siitä käytetään myös nimitystä talvihuolto. Toinen suosittu ajankohta vuosihuollolle on kevät. Näistä nimitykset kausihuolto.

Määräaikaishuolto

Määräaikaishuollolla tarkoitetaan ajoneuvon huolto-ohjelmassa määriteltyä huoltoa. Yleensä määräaikaishuollon väli ilmoitetaan kilometrimääränä. Esimerkiksi joissakin ajoneuvoissa on 15 000 kilometrin huoltoväli määräaikaishuollolle. Määräaikaishuollolle voi olla ilmoitettu myös huoltoväli aikana, jolloin auto kuuluu huollattaa huolto-ohjelman mukaan joko kilometrien täytyttyä tai tietyn ajan kuluttua. Nykyaikaisissa autoissa on yleensä huoltovälin ilmaisin, joka kertoo huollon tarpeen ja joissain autoissa jopa huolto-ohjelman sisällön.

AD-Autolider suosittelee

Autonvalmistajan ohjeiden mukainen määräaikaishuolto on aina paras vaihtoehto autosi huollolle. Kuitenkin kun autolle kertyy kilometrejä ja ikää, voi olla ihan mielekästä korvata kalliimmat määräaikaishuollot edullisemmilla huolloilla.

Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä.

Tiilenvalajantie 6
02330 Espoo

AUKIOLOAJAT

Ma-Pe 8.00 – 17.00
La-Su Suljettu